Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

FM GROUP

Szíves engedelmével szeretnék röviden bemutatni egy egyedülálló üzleti lehetőséget Romániában is,ami garantáltan megváltoztatja mindenki életét a lehető legrövidebb időn belül!

 Küldetésünk

  „Ezzel a páratlan lehetőséggel, minél több embert szeretnénk hozzásegíteni első lépésben az anyagi függetlenséghez, majd a jogos emberi szabadsághoz annak érdekében, hogy elérhessük Romániában azt a kritikus tömeget, akinek szándékában áll és képes változtatni nemcsak saját, de az ország jövőjén is.”

Képzelje el, hogy munkája teljes

függetlenséget biztosít Önnek. Ön dönti el, hogy kivel és mikor dolgozik, munkatársai pedig igazi partnerek, akikben maximálisan megbízhat.Képzeljen el egy munkát, amellyel megvalósíthatja céljait és

ambícióit, és amelyet nap mint nap örömmel és lelkesen végez.Gondoljon bele, hogy mekkora lendületet tud adni az, ha Ön határozhatja meg saját sikerességének feltételeit, és milyen felemelő érzés, ha a célok megvalósításához megvan a szükséges szabadság és támogatás is! Ha azt hiszi, hogy mindez csak álom,nagyot téved! Álmait hamarabb valóra válthatja, mint gondolná.Nem kell mást tennie, csak szánjon ránk egy kis időt, és mimegmutatjuk a sikerhez vezető utat.Az FM Group alapítójának 2004-ben támadt az az ötlete, hogy exkluzív parfümtermékeket hoz létre. Jelenleg a vállalatnak 400 ezernél is több aktív forgalmazója van világszerte, és termékeit számos országban kínálja. Az FM parfümtermékeinek alapját a piacvezető DROM Fragrances Internaional által kifejlesztett illatkompozíciók képzik.

 

Minden tevékenységnek megvannak a maga szabályai, melyek meghatározzák a sikerességet. Ugyanez a helyzet a Multi-Level Marketinggel is, melynek fő szabályai a következők:

1.Ismerje meg a termékeket,melyeket vevőinek kínál!

2. Ajánlja a termékeket másoknak!

3. Alakítsa ki saját forgalmazói hálózatát!

 

Mi az FM?

Az FM rövidítés jelentése:
Federico Mahora.

Az FM Group robbanás szerű terjeszkedése és sikere nem véletlen: Az FM Group Polska parfümforgalmazó vállalat forgalomba hozta a sokak számára megfizethetetlen árú, márkás és igazán közkedvelt parfümök alternatív változatát.

A termékeket ugyanazon eljárással, a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően állítják elő. Célunk olyan kitűnő minőségű alternatív parfümök létrehozása, melyek kifogástalan minőségűek, ezáltal illat és egészségügyi elvárások tekintetében ugyanazon megelégedettséget nyújtják, mint bármely más termék, azonban lényegesen alacsonyabb, megfizethető áron. Próbálja ki Ön is!

A cég rövid története: Az FM Group kiszolgáló partnere a Perfand, mely cég az egyik legnagyobb, világhírű gyártótól (Drom Fragrances International) szerzi be a parfüm alapanyagait (Minőségi bizonyítvány). 1997 óta foglalkozik parfüm készítéssel és forgalmazással. Az FM 2004. szeptemberében kezdte meg ezen termékek forgalmazását network marketing értékesítés keretében.

A cégvezető, Artur Trawinski Ausztráliából hazatérve az új trendek és néhány hazai szakértő segítségével hozta létre az FM Group-ot, azzal a céllal, hogy világméretű, mindenki számára elérhető hálózatot hozzanak létre.

A cég 2011-ben már több mint 60 országban megtalálhtó és a világ egyik meghatározó parfümcégévé nőtte ki magát!

 

Miért érdemes az FM Group termékeket vásárolni?

Mert a vásárlók azt a minőséget kapják, amit várnak egy parfümtől, igaz nem egyedi csomagolásban, de sokkal kedvezőbb áron. Eredetileg a gyártók a gazdagabb rétegeket célozták meg a parfümökkel, de az FM Group által mindenki számára elérhetővé válnak a kellemes illatok.

Hogyan lehetséges a rendkívül kedvező ár?

Egy parfüm árának csak 10% az illat ára. A többi marketing, reklám, csomagolás, logisztika, stb. és kiskereskedelmi haszonból tevődik össze. Ezekkel a költségekkel nem kell számolni az FM parfümöknél, ezért lehetséges, hogy hozzájussunk a kedvenc illatunkhoz rendkívül alacsony áron.

Mi az illatot viseljük és nem a csomagolást!

Miért érdemes csatlakozni az FM-hez?

  • Mert így termékformalmazóként olcsóbban megvásárolhatja termékeinket.
  • Mert így termékértékesítéssel azonnali jövedelmet szerezhet.
  • Mert így hálózatépítéssel passzív jövedelemre tehet szert.

Az FM Group termékek forgalmazása kivételesen jól jövedelmező üzleti lehetőséget rejt magában!

Miért lehet az FM termékekkel könnyebben sikereket elérni?

  • Mert egyedülálló módon a network marketing cégek között a piaci árnál kedvezőbben kínál termékeket.
  • Mert nem kell a termékek ismertetésével órákat vesződni, hiszen egyszerűen bemutathatók.
  • Mert nem kell elmagyarázni senkinek, hogy miért jó, ha ezeket a termékeket használja.
  • Mert nagyon gyorsan építhető a hálózat.
  • Mert a cég teljes forgalmából is részesedhet.
  • Mert ingyenes a regisztráció.
  • Mert a termék mindenkit érdekel akár 10-100 éves korig.
  • Mert mindenki szeret olcsón vásárolni.

 

Amit kínálunk

  • Hosszú távú, biztos jövedelem.
  • Korlátlan piaci lehetőség.
  • Versenyképes minőségű és kedvező árú termékek.
  • Hosszú távon részesedés a cég teljes forgalmából.
  • Új, rohamosan fejlődő piac.
  • Könnyen kialakítható vezetői pozició (hálózat építési lehetőség).

 

Segítség az eladáshoz: bemutató készlet (start csomag)

Regisztráció termékformalmazóként

-Ehhez szüksége lesz egy FM termékforgalmazóra, mint ajánlóra.

-Egy bemutató készlet megrendelésére

-Ha valaki fogyasztóként szeretne regisztrálni,nem szükséges a bemutató készlet megrendelése,csupán egy 50 pont értékű rendelés elküldése.

Akár fogyasztóként,akár forgalmazóként szeretne az FM Group tagjává válni,mindenképpen cask nyerhet vele!

További felvilágosításért vagy ha szeretne regisztrálni,kérem keressen telefonon a 0741050865-ös számon,vagy e-mailban a parfumfm.marta@gmail.com címen.

További szép napot kívánok!

Veres Márta

 

 

 

Címkék: mellekjovedelem munka otthoni munka parfumok penz penzkereset

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu