Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Sokan nem tudják még, de én azért kezdtem gyöngyöt fűzni, mert igen beszűkült a családi kassza. Gyesen voltam, a férjem pedig elveszítette a munkáját. Azt gondoltam, hogy ezzel majd tudok pénzt keresni, de itt nem nagyon jött össze, vagyis kellett idő, amíg rájöttek az emberek, hogy tőlem lehet vásárplni ékszereket.

  A piacon szoktam árusítani a gyöngyeimet, de ez nekem stresszes dolog. Emiatt kitaláltam egy elfoglaltságot magamnak, előre felfűzött gyöngyöt szoktam horgolni, ezt nem szórom szét, bármikor abba tudom hagyni, ha vásárlóm érkezik.

  Volt rá időm, hogy különböző módszereket kitaláljak. Többen nem is vásárolni jönnek, hanem horgolást tanulni. Már régen ígérem nekik, hogy készül róla videó, magyarázattal. Nos, várni kellett rá kicsit. De most elkészültek. Jó érzés, hogy a "nagy gyöngyösök" között is van, akinek tetszik. Komolyan felnézek rátok, sokaktól kaptam ötletet, segítséget, biztatást.

Köszönöm!

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu