Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Turi Márton: Hozzászólás

egy  ” link” formátumban megjelent  tanulmányhoz.

 Egy, vagy  esetleg két hete történt, amikor “ Hét törzs,meg két törzs” cimmel  jelent volna meg egy  írás,de az  azt felrakni szándékozó jelezte, hogy nem tudta letölteni,mert a gépe nem engedelmesakedett,és így csak a link jelent meg. Egészen bizonyos, hogy, hogy  így volt,de  mondható az is, hogy csak kellő  óvatossággal járt el.Furdalt a kíváncsiság, cím után keresve  az én gépem kivételesen engedelmeskedett . Megnyílt a link és letöltöttem. Elolvastam  már, és néhányszor még  bele is olvastam. Talán sikeres húzás volt az annonimitásban maradni- nagyon tartalmas, kemény  írás .  Aki kíváncsi úgyis megkeresi- és meg is találja  az  író alábbi nevén és a  mű cimén

A Tanulmányt,vagy nem is tudom , hogy minek nevezzem Szeszák  Gyula köztiszteletben élő, nyugdíjas  ügyész írta, és mű cime : A hét törzs,meg két törzs. Szerencsétlenségére, annak idején a nagy port felvert olaj maffia  ügyet kapta kivizsgálásra. Becsületesen járt el:- el akarta kapni a maffiózókat. Menetközben,- még mielőtt lezárhatta volna az ügyet a paraziták szagot fogtak, - nyugdijazták. Az  adddig begyűjtött bizonyítékokat az iratokkal titkosították,- ki tudja- 90, vagy l5o  évre is talán. Feloldják majd de ekkorra már a magyarság kipusztult ebből  a hazából és a paraziták is elmentek másfelé,mert hiszen a gazdaállat kimúlt.

Tisztelem  őt alapos  tudásáért, anyagismeretért, írásában ráismetem  sok idegenben élő magyar és nem magyar nemzetiségű  ősmagyarságkutató, és nyelvész munkájára amelyekből táplálkozot az írása összeállításában  saját alapos tudását kiegésszítendő.  Tudom hogy művéhez más címet nem lehetett választani.De tudja  ő is , hogy a műben nem a régmultra emlékezik.Akkor még cask a  Hét Törzs létezett,nemzetünk törzsekben élt,  meghatározott feladatokkal megbízva,vagy vállalva,például Lehel és Bulcsu törzsének az volt a feladata, hogy védje a nyugat végeket , hogy a többi nyugodtan élhessen, dolgozhasson , művelhesse a földet. A “ meg kettő” még egészen biztos, hogy ilyen mértékben nem létezett. Azóta  a hét törzsből egy Nemzet lett, és most már ennek az egynek kell a “ meg két törzset” ( parazitát) eltartania.                                                                             A zsidóknak a Tóra szerint a  nehéz fizikai munkától tartozkodniok kell. Ők már  réges-rég óta nem földművelők, könnyű, de jöve-delmezőbb munkákra szakosodtak. Na, és a cigányok ? Ők minden munkától tartózkodnak: főleg, a  lopás, tolvajlás, léhaság, koldulás az sajátságuk

A Kárpát-medence népe talán ezred éveken keresztü ezt a nyelvet használta itte földön, dolgos nép volt:halászott vadászott, földet művelt, ipart űzött.Tudták, hogy ezt a tudásukat mire kell használni. Jöttek, s mentek velük egy nyelven beszélő vándornépek: húnok,avarok s talán mások is és végül jöttek a honfoglalómagyarok, akikről fentebb már szó volt,-ők itt maradtak.Az itt élőkkel egy nyelven beszéltek, egy néppé váltak.                                                                                                                                      Közben parazita népek is telepedtek közéjük.Ezek a paraziták  később elhitették velük, a környezetükkel, hogy ilyen nép korábban nem is létezett a  rég- multban,hanem egyszer csak mint egy vad rdaáradat jötte bekeletről                                                                                                                                               Hát hogy is mondta a mi Tudományos Akadémiánk legtudodosabb volt elnöke Glatz Ferenc Elnök Úr,(ma is akadémikus )  akiben annyi tudomány gyűlt már össze a magyarságról, hogy a Magyarok Opuszában c.       tanulmá-nyában ki is  fröccsent a summa: "Ezek a primitív hordák, akiknél a gyermek- és nőgyilkosság régi  tradíció ... görbe lábú gyilkosok, primitív hordák, nyelvük nem lévén, a  sokkal műveltebb szláv törzsek szavait lopták el."

Itt azonban egy dologra figyelmeztetnem kellene a tudós történész Urat és a Hazábán élő, és külföldről ,nyugatról és  Amerikából hazaugató parazitákat,Heller Ágnest, Konrád  Györgyöt, a  Kertészekeket meg a többi véresszájú, magyarokat útáló, magyar verejtékből jólétben dúskáló, mégis magukat magyarnak valló parazitákat hogy:

Isten , -az Úr-, Mózes segítségével menekítette ki   az ő Választott népét Egyiptomból, és amikor a vándorlás közben, ez a Mózes fölment a hegyre, hogy a Tiz Parancsolat tábláit az  Isten parancsaival átvegye,- mire lejött - a “Választott nép” elfordult az ő Istenétől, és  pogány bálványokat kezdett imádni. (arany borjút, mert az arany még az istennél is értékesebb ? ) Mózes nagyon megharagudott, visszament a hegyre, új táblákért, és szerzett az  istentől egy imát. Ez az engesztelő ima. Ezt  az imát a Kol  Nidre-t -, a később ünneppé vált  Engesztelés napján,- háromszor kell elmomdani  és az eltelt egy év alatt elkövetett, be nem teljesített igéreteket es minden más gazságot ,bár ha előre is tudta, hogy nem fogja teljesíteni,vagy el fogja követni,  háromszori elmondás árán az Úr megbocsátja azt.Bizonyára Eszter , a perzsa  király felesége is háromszor elimátkozta a  Kol Nidret, amiért a királlyal elhitte a hazugságát és lemészároltatot közel százezer emberét a saját népéből, mintsem, hogy megbüntette volna az egyetlen zsidó bűnözőt akit Eszter hazugságával  így megvédett. Ezért hállásak és évente Purim napon emlékeznek meg róla       De tovovább megyek:  ez sem volt ám elég a magaskulturából.                                                                                            Salamon a nagy király idejében ez a csodálatos “választott nép” ismét elfordult istenétő, az Úrtól. Pogányszokásokat vett fel. Alkalmanként élő gyermekeket áldoztak fel a pogány istenüknek és,   hogy az égő gyermekek sikoltozását ne hallja az összegyűlt nép, a papok,(a rabik ) teljes erővel verték a  dobokat.                              
  (Ezt   csak gojságunk, Magyarságunk és nyelvünk védelmében  tűzttem ide)                                                                                                                        
Nem csak Varga Csaba mondja, hogy mit tartanak itthon a nyelvünkről. Mást se hallunk, és tankönyveink sem győzik hangsúlyozni: ezt a szót is átvettük, azt a szót is átvettük, amazt a szót is átvettük valamilyen másik nyelvből. Tessék csak  a kádári időkben  az Akadémia által kiadott Magyar Nyelv Értelmező Szótárát akárhól felütni: szó eredetként nem igen talál egyebet mint ,hogy szláv, de legtöbb esetben ismeretlen eredetetű  megjegyzést  talál.Nyelvünk mintha másodrendű, számtalan nyelvből véletlenszerűen össze-hordott, fésületlen egyveleg lenne              .                                                                                                              

  A legkülönösebb: nem az idegenek, hanem a magyar tudományos réteg véleménye az, hogy a magyar nyelv csak valamiféle hordaléknyelv.

Hires és nevezetes külföldiek vajon mégis mit mondanak níelvünkről
idézetek:
- Grimm (XIX. század), aki egyben az első német tudományos nyelvtan megalkotója is: „a magyar nyelv és tökéletes felépítése felülmúl minden más nyelvet”             
- N. Erbersberg bécsi tudós (XIX. század): „Olyan a magyar nyelv szerkezete, mintha nyelvészek Jakab meseíró gyülekezete alkotta volna, hogy meglegyen benne minden szabályosság, tömörség, összhang és világosság.”                
- George Bernard Shaw drámaíró (az amerikai CBC-nek adott interjújában sokkal bővebben kifejtve) mondta: „Bátran kijelenthetem, hogy miután évekig tanul-mányoztam a magyar nyelvet, meggyőződésemmé vált: ha a magyar lett volna az anyanyelvem, az életművem sokkal értékesebb lehetett volna. Egyszerűen azért, mert ezen a különös, ősi erőtől duzzadó nyelven sokszorta pontosabban lehet leírni a parányi különbségeket, az érzelmek titkos rezdüléseit.”    
- Grover S. Krantz amerikai kutató: „A magyar nyelv ősisége Magyarországon /…/ meglepő: úgy találom, hogy átmeneti kőkori nyelv, megelőzte az újkőkor kezdetét /…/ az összes helyben maradó nyelv közül a magyar a legrégebbi.”
- Ove Berglund svéd orvos és műfordító: „Ma már, hogy van fogalmam a nyelv struktúrájáról, az a véleményem: a magyar nyelv az emberi logika csúcsterméke. (Magyar Nemzet 2003. XII. 2. 5. o.)                                                                 

De  hát ,csak rövid időre is térjünk vissza Glatz Ferenchez. Kőbe akarta vésetni nevét:megírta Erdély Története c. háromkötetes munkáját,talán a 80-as évek valamelyikében jelent meg,  1000.- Ft körül volt a három kötet ára. Köpeczi Béla is bedolgozott.,kár hogy egymásra találtak. A lényeg az, hogy a munka hatalmas,de hamis. A történelmi adatokat lehet igy forgatni és lehet amúgy is ,az nem gond. De ha egy hegy, város, vagy folyó névre rátekint az ember nyomban érzi, hogy magyar, vagy a nagyarhoz nagyon közel alló nép nyelvén nevezték el.,amely  ott élt. De őnála a nevek javarésze, vagy szláv, vagy török, vagy az Atyaúristen sem tudja   hogy milyen eredetű,de jóformán egy sem magyar Én csak a Kis-Küküllő és Nagy-Küküllő nevet említem,-nála ótörök Ez egy magyar nyelven muzsikáló folyó neve. Mikor jártak ó-, akár újtörökök errefelé? Nevet  folyóknak vidékeknek, tájaknak azok adtak  akik ott éltek.                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Tele van  a könyv egyébként szláv nevekkkel, szerencsém, hogy elkerülték figyelmemet a  román nevek, vagy a dákoké, azokéra nem is emlékszem. Tanár úr ,és és Elnök úr, ha csak egyzser is kezébe vette volna  Varga Csaba nyelvészünk: A szlovák nyelv a kismagyar  nyelv. c köbyvecskéjét, egészen más  nézeten volna,na persze,ha a parazitasága elbirná                                                        Egyébkén„ Az Erdély története c. műve szép és  műves kivitedlezésű de,és itt jegyzem meg, hogy nem ér annnyit mint amenennyit leszakított érte.

Dr. Fejér Lajos - "Zsidóság"(c. könyvében írja ] Ezért nem hajlandók földrajzilag körülhatárolt területen egységes népként megtelepedni. Létformájuk a diaszpóra, amit nem az üldöztetés kényszerít rájuk. Gyökereiket az őket "befogadó" nép testébe mélyesztik és kiszívják abból az élet-nedveket, a termelő munka gyümölcsét. Ez egyfajta "szimbiózis", a fa és a belőle élősködő fagyöngy együttélése, melynek során a fa egyre sápadtabb erőtlenebb lesz, a fagyöngy pedig egyre szebben virít... (Ez az úr zsidó ! )

Van még egy ide vágó történetem, nézzék el nekem, nagyon régen olvastam egy elbeszlést, címére, írójára nem emlékszem. De a történet velejére igen. Volt egy jómódú gazda  ember, tele konyha,tele kamra. Befészkelte magát a házába egy egércsalád.Kezdtek szaporodni és fölenni  mindent amit a gazda házában találtak,és amit a munkájával teremtett.Mikor már nem volt semmije a szerencsétlen gazda elköltözött. De az egerek maradtak még, az utolsó morzsáig föledtek mindent és ők is elköltöztek.Megtudta a gazda  és visszaköltözött, A történetnek azt hiszem itt vége volna. 

Még egészen röviden a cigányságról, államalkotó nem volt, soha sehol közösségben nem élt. Addig maradnak helyben, amíg a környezetükből valamilyen módon hasznot húzhatnak, esetletg könnyű munkát is hajlandóak végezne és szánalomból a könnyű munkánál is legtöbbször többet kapnak,  legalább is régen igy volt ebben a hazában. A tolvajlástól sem riadnak vissza. Lopnak amíg lehet.          Mikor már egymást is kezdik meglopni  és megérzik a veszélyt , fölpakolnak,és  most már nem  csak rosz gebéik által vont szekereikre,hanem csillógó villogó, vagy roncs autóikra és elvándorolnak, Nyugatra vagy esetleg még Amerikába is ,-Afrikába  Ázsiába nem ! Az író tudásából és írásából vonom ki  hogy a cigányok jelen Magyarországán nagyon jól használható eszközei a zsidóságnak

A felszínen cigány érdekekből,de zsidó érdekben a felszín alatt lehet támadni a demokráciát. A szólásszabadság, az emberi jogok, a sajtószabadság, kissebbségi jogok védelmében létrehozták az ombuszmann rendszert. Az ombuszmanok összecsapott bokával várják,hogy  a  rendelkezésüállhassanak.                                                                                                                                                 Magyar érdeket milyen ombuszmann védi !                             A magyar   országgyűlésben  törvényben biztosították az itt élő nemzetiségeknek  a városi és falusi önkormányzatokban a nemzetiségi önkormányzatiság jogát. Élnek is ezzel a joggal, kivéve a zsidóságot. Ők nem élnek vele mondván, hogy ők magyarok,csak a vallásuk más. Hát itt azonban volnának tisztázandó dolgok. A világ  bármely táján élő második,vagy harmadik generációs magyar,aki nem beszél magyarul, mondható-e hogy magyar. Nem mondható, csak az hogy magyar származású. Ne menjünk  messzíre  csak a  francia elnökig, őrá mondható-e hogy magyar. Nem! Csak az, hogy magyar származású, pedig csak második generációs ( ha mégis tudna,akkor szégyelje magát,amiért letagadta, és akkor pedig renegát) De a zsidók itt Magyarországon     mindenki ? Radnóti is ?        mert akkor miért kért volna  a feleségétől beszegett fehér karszalagot. Ő csak zsidó származású volt. Hitét, és vallását rég elhagyta, de a kegyetlen törvény őt is közéjük sorolta. Mondjuk ki végre és  a zsidó kérdés megoldása itt lehet, hogy aki a  Mózesi törvényeket, a Tóra törvényeit,a Talmud rendelkezései szerint él az zsidó, és az, e  hazában kissebbség.  

Aki nem törődik ezekkel és nem is tartja számon azt a bizonyos háromszor egymásután elmondandó imát, és nem is tudja, az nem zsidó: csak zsidó származású magyar. Az előző csoportbéliek pedig álljanak ki a szinre és viselkedjenek kissebbségként és úgy éljenek a jogaikkal, nem pedig rejtőzködve.

Már az  Árpádházi királyok idejében ismert volt a káros tevékenységük, szabtak is korlátokat. De századok folyamán a városi önkormányzatokban kezdtek az úzsora kamatoztatás árán poziciókat nyerni. A nagy baj akkor kezdődött, mikor az Osztrák Nagybirodalom Lengyelországi sziléziai tájain a zsidó  szemétségek miatt progromok indultak ellenük, és elkezdtek menekülni. A Nagybirodalom is volt olyan szemét, hogy Magyar tájak felé hagyta menekülni őket. A Betelepüléskor a regisztráló osztrák tisztviselők a számbavételük során a legnevetségesebb  némerthangzású neveken regisztrálták őket ( nézzék meg, hogy nem igaz-e ? ), Ellepték Kárpátalját és  Észak-Mgyyarországot Nagyváradig.                                                                                                          Multak az évek. Kezdődtek az emancipációs követelések. Jött a  Tiszaeszlári per,- megnyerték. Eötvös ára 50.000 forint volt , hogy mások mit kaptak nem derült ki.( Ők tudják,hogy pénzért mindenki megvehető, ha  túl drága ,akkor más a módszer ) Jöttek az  Egyenjogúsági törvények. minden ment simán.. Az I905 –ös sztrájkok hátterében ők voltak a  fölbujtók, merényletek a Miniszterelnök ellen,ők  pénzelték  a merénylőket.                                                                                                                                                   Az I.világháború.Forradalmak.Katonalázadások, ők a zsidó újságírók szították  őket. Egy a génjeiben is árulást hordozó Károlyit kiválasztani miniszterelnöknek és kinevez-ni, megöletni a Nemtzet reményét Tisza Istvánt (és a felszitó?, no ki ? két zsidó újságíró) Majd megbuktatni lemondatni az idiótát és kikiáltani a     Köztársaságot.Tanácsköztársaság ! Utazgatni tárgyalni az országot szétrabló szonszéd államokkal? A se semmi! A Tanácsköztársaság  teljes vezetősége.A terror teljes bandája ,Szamuellí és  a Leninfiúk, Kun Béla és a Népbiztosok teljes kara szinte egytől egyig mind zsidó volt

Még egy idézetem van ide.       A a zsidó Berija a következőképp világosította fel a zsidó Rákosit. "A magyaroknak voltak Habsburg császáraik, tatár kánjaik, lengyel uralkodójuk, török szultánjaik, de még sohasem volt zsidó királyuk. Ön ez akar lenni, de mi ezt nem fogjuk önnek megengedni!" Abban az időben az egész magyar kormány zsidókból állt, talán  a szédült, egyébkén jó paraszt író VeresPéter kivételével             Nem állom meg hogy ne tegyem ide a  Világirodalom egyik nagy írójának idézetét róluk

Alekszandr Iszajevics Szolzsenyicin (1918- 2008  a kommunistákról

“A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és  a kommunista eltorzult lélek!      Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak szermélyes boldogulása így kívánja”

A Kommunisták szereplése 113 napig tartott  Magyarországon, megszünt, Bécsben marakodtak mene-külés után az innen elrabolt kincsen.                                                                                                                   Közben a parazita nagynemzet ( hányan lehetnek l5-20 millióan. Moszkvában is betette  a Kommunizmus kohójába a vasat, kiválasztott egy  fő Hóhért  (Lenin-.Sztalin ?) és közben a háttérben minden jelentős poziciót elfoglalt.Sikeres volt ? Szerencsés volt ?  Futott, ameddig futhatott . Rossz volt, buknia kellett. De paraziták addig is jól éltek, itt is ott is, és mindenütt a kommunizmusban

Amerikában az ottani nagy Demokráciában is teret nyertek a vagyonuk által, a vasat itt is a tűzbe tették. Elnököt választanak, hiszen mindent és mindenkit meg tudnak venni. Az Elnök úgy hiszi,hogy  ő    vezeti  a  világot                                        .                                                                                 Régen nem úgy van.már nem kell már  a két vas a tűzben .A  Szovjet vonal megbukott.                                                  

Egysíkú lett  a Világ                                                                                                                  A A globalizáció a  cél   a Pénz és a  Bankok a   kezükbe kerültek.Jöhet a teljes  Viláés                                                                                            jöhet  a  várva-várt  zsidó  Messiás  király  a globális Zsidó Világ   Uralkodója                                                                                                      Leképezve kicsire, Magyarországon is folyik a harc. A színre léptek.                                                                                                                     Előttem minden olyannak tűnik mint a harmincas évek vége és a negyvenesek eleje. Az egész  Kárpát-medence visszhangzott a Volksbund és a Hitlerjugennd “ ÉRIKA” dalától és mást sem lehetett  városokban és falvakban látni mint  feketebakkancsos fehérharisnyás,feketenadrágos fehéringes Csattogó kancsos Volsbund és Hitlerjugend,  csoportokban menetelő megőrjitett alakulatokatl A Kárpát medence teljes területén  így volt, másfelé hogyan volt nem tudom ,arrafelé nem jártam,de nem lehetett másképpen akkor volt trend.Irányították !                                                                                                                            Ezek pedig ma a háttérben megbújva izgatnak a demokrácia hiánya miat. Megtévesztik  azokat is akik bár érzelmeikben jobbak és igazabbak a most uralkodó kormánynál, de kevesebben vannak,erejük kisebb akaratukat nem tudják érvényesíteni, de nagyon hasznos volna ha ezek a jobbikosok értelmes jó szóval próbálnák kiútálni onnan azokat a liberálisokat és megbújt kommunistákat, akik nem engedik a jó lépések meg-tételét.Ne késhegyig menő harccal akarják az igazukat bebizonyítani,mert az, nem fog menni,hanem a dolgok élét elvéve próbáljanak egymás mellé állni.                                                                                                                                                                      Ezt az egész szómenést nem tudom egyébbel bezárni, mint:                                                                                                                                     Az egymással eddig nem beszélgető szomszédok

 Eddig az egymás mellett élő  két szomszéd nem igen barátkozott egymással , kettejük közül az egyik úgy karácsony táján megunta a szótalanságot és odakönyököl a kerítésre és megkérdezi a  Józsi szomszédtól, hogy  hízike malaca                                                                         hízike már  a malacod.                                                                                                                           -Hizik, biz a,de nem malac az,az  már disznó, és András napra vágunk.Hát nektekvan.e?                                                                                                                                                             - Van ám ! és mi meg a jövő héten vágunk. Küldjek-e egy kis kóstolót ?                                                                                                                - Küldjél ám. Legalább megtudon  mit tudsz. !

 No kérem  , hát ez lenne a  kívánatos és a többi meg mehetne mind, akiknek nincs kinek kóstolót küldeniök.

és még valamit: Nagyon jó lenne,-akinek ideje lenne ezekbe a  linkekbe is bele olvasni . Nem lehet abbahagyni !

http://judeologia.20megsfree.com/konyvek/kazarf.htm

http://www.konyv-e.hu/pdf/Tormay_Cecile_Bujdoso_konyv.pdf

Turi Márton                                                                                             

                                                   

Címkék: de csak annak akinek van turelme erdemes elolvasni és kíváncsi

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu