Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Turi Márton:

A “Kárpát-haza” a Békemenet után

A Kárpát-haza,-legalábbis ami megmaradt belőle, szeretném,ha a magyaroké maradna továbbra is, bár a jelek nem sok reménnyel biztatnak .A legutóbbi választások, hullámai alig csendesültek.A győztesek kezdenék a romeltakarítást,A vesztes szocialista párt nyalja sebeit, A paraziták eltüntek.
Feltünt két alakulat, ha hisszük,ha nem, a semmiből.
Az egyik az LMP, azaz “lehet más a politika”, talán az zöldek pártja és más is, de mindenképpem tagadja, hogy a letünt parazita párt, vagy akár a Szocialista párt fiók-pártja lenne (egyébként most éppen bomlik és formálódik.)
Másik új pártként itt volna a Jobbik- a jobboldali párt. A győztes kormány pártok testvér pártja volna, ellenzékként.
Furcsán hangzik !.
Szerintem nem tudja meghatározni magát.Sokszor többet és jobbat akkar mint a kormányzó párt.
Fiatalos lendületével  félre vinné az ügyeket. A parlamenti jelenlétük alapján megismertem néhány nagyon komoly képzettségű tudós képviselőjüket, a főnököt azomban nem számítom ezek közé. Elfogadni képes tagságra volna  szükség, amely tanulhatna és  a szerzet tudásával többséget is szerezhetne, a most annyira gyűlölt kormánypártokban.

Ezeket tartottam bevezetőnek a közelmúltban megjelent cikkek röved méltatásaként.
Kettőről van szó:
A nagykoaliciótól a Világkormányig,  Takács Veronika cikke és
A Magyar  Hülyejárás, Jakab Andor cikke.

Takács Veronika a cikkében bűnként felemlegeti az MSZP és  a FIDESZ szövetségét, nyilván bizonyos a lakosságot előnyösen érintő törvényekben, de ugyanakkor nem említi a  Jobbiknak, az egészen piti ügyekben történt közös szavazását az MSZP-vel, a kormánypártok ellenében.
Furcsálom nyelvészetileg, a  Fidesz  zsugorodása kifejezés használatát, ami egy folyamatot jelent és ki tudja hol áll meg,- ezt ő honnan tudja? –kérdezheti az érdekl
ődő.....
A Jobbik pedig megduplázta a taglétszámát ( a Meridián szerint) és itt pedig  - nyelvészetileg és stilisztikailag - benne van a levegőben, hogy lessz az még több is.
Legyen !
De ő ezt honnan tudja ?                                                                                                                                                  Jakab Andor:Magyar  hülyejárás c. cike már sokkal súlyosabb eset. Több kérdést is felvet..
A felvonulás, az civil megmozdulásként indult és szerintem végig az is volt!!
Célja volt, a magyarság irányában soha lojálisként nem mutatkozó Nyugatnak megmutatni, hogy nem vagyunk hajlandók önként a járomba hajtani a fejünket. Erről a megmozdulásról hiányzot az MSZP  magyar tagsága és a Jobbik  magyar tagsága is. (Észreveszik? Itt a MAGYAR szón van a hangsúly. Mert mi mind MAGYAROK vagyunk…. Vagy talán ez a két párt nem így gondolkozik?)
Az igazsághoz tartozik, hogy láttam ugyan a  vonulók között egy-két árpádsávos zászlót is
(bár lehet, hogy vaksi voltam és több is volt) Vagy lehet, hogy ezek, akiket láttam, még a  Jobbiknál is  jobbik volt, - nem csak afféle akarnok….- , hanem TÉNYLEG MAGYAR EMBER? AKI HA KELL FÉLRETESZI A KICSINYES PÁRTÉRDEKÉT  ÉS, AMIKOR EZ SZÜKSÉGES, MAGYARKÉNT KIÁLL A VÁRTÁRA…
Hiszen nem is kellet volna a pártjaiknak mozgósítani őket. Jöhettek volna spontán is!!!
De nem.!!
Nem tették meg!
Az MSZP pedig, a másik nagyobb hazai párt, az pedig ezid
ő alatt
fölvitte a tagságát a Köztársasági elnök zaklatására a Várba. Hadd lássa a világ a vélt szégyent….
Hát milyen magyarok ezek???
Akkor, amikor tudják, hogy a fél világ bennünket figyel, éppen akkor – hogy mindenki lássa - szembeköpik a hazájukat reprezentáló f
ő
séget, azt a személyt, akit ma Köztársasági Elnöknek nevezünk....
Hadd örüljön a Nyugat, hogy végre valami rosszat is írhat rólunk, ezen a nagyszerű “békemeneti napon”.

A Jobbik pedig  - ugyanakkor - elment a Szlovák hattárra hogy az utakat egysávosra zárja, nehogy átjőjjenek a magyarok  felvonulni.
Mi ez itt kérem? Kérdezhetné egy semleges álláspontot képviselő külföldi polgár....Talán itt egy összeesküvés van a kettőjük részéről? Egy összeesküvés, egy párt ellen, amely éppen most, ebben a válságos helyzetben, Magyarország érdekét képviseli az Európai Parlamentben?.... Hát nem csak kívűlről támadják Magyarországot?? – kérdezi meglepve, ez a “mit sem sejtő” külföldi polgár.

Sajnálatos tény, hogy Jakab Andornak, az  írónak van egy blogja ….fölkerestem .
A levelező társai linkcímei közöt találtam olyant, aminek a hangnemét egy tisztességes magyar lóistálóban sem türnék meg. Úgy látszik a blog tulajdonos ezt eltüri, egyébként bennünket, a máshogy gondolkozókat,  az írása elején idiótáknak nevez.                         
Összegezve én nem tettem volna fel ezt a két cikket a  Kárpát-haza Klub cikkei közé, amit én Magyar Kárpáthazának tartok.

Tisztelettel és őszinte hazafias érzéssel Hazám iránt

Az öreg  Turi Márton                                                                        2011.január 23-án

 

 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu