Kis türelmet...
<!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} a:link, span.MsoHyperlink {color:blue; text-decoration:underline; text-underline:single;} a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed {color:purple; text-decoration:underline; text-underline:single;} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} -->
Hozzávalók:
A tésztához: 40 dkg liszt, 6 egész tojás, 30 dkg kristálycukor, 1 csomag sütőpor, 2 csomag vaníliás cukor, 1 Rama sütőmargarin, 1 kg meggy(vagy meggybefőtt),2 dl tej
3 evőkanál kakaó
A krémhez: 4 dl meggylé, 1 csomag eper ízű pudingpor, 20 dkg porcukor, 1 Rama sütőmargarin , 1 vaníliás cukor
Elkészítés: A tojásokat, a
cukrot, a vaníliás cukrot és a margarint jól kikeverjük. Hozzáadjuk a tejet, és
a sütőporral elkevert 40 dkg lisztet fokozatosan belekavarjuk. A masszát két
részre osztjuk. Egyik részét zsírozott, lisztezett tepsibe ön tjük. A massza
másik felébe teszünk 3 kanál kakaót és a sárga tészta tetejére öntjük. A
magvalt meggyet rászórjuk, majd megsütjük.
A krémhez 4 dl
meggyléből és 1 csomag eperpudingból sűrű krémet főzünk. 25 dkg margarint 20
dkg porcukorral, 1 csomag vaníliás cukorral jól kikeverünk, s rákenjük a kihűlt
tésztára. Csokimázzal vonjuk be a tetejét.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!