[Törölt felhasználó] üzente 15 éve
Kedves Zsóka!Nagyon tetszett az írásod.Magam is nagy kedvelője vagyok a kapornak,rendszeresen fogyasztom és élvezem jótékony hatását.Nagyon finom zölbabfőzelékben is.Sűrün használom tárkonnyal együtt.
[Törölt felhasználó] üzente 15 éve
Dancsovszki Anna üzente 15 éve
Tóth Zoltánné Erika üzente 15 éve
Varróné Juhász Judit üzente 15 éve
Köszönöm szépen Zsókám! Kedvencem a joghurtos kapros készen kapható öntet... :):) Nagyon jó ez a blogjegyzeted!
LEGYEN NAGYON SZÉP ESTÉD! Puszillak, Judit
Bernáth Mihályné üzente 15 éve
Nagyon szeretem a kaporszószt és a kapros turós lepény! Köszönöm szépen .A jó tanácsokat is.!! Leirom majd meg is sütöm talán hétvégén!! Puszi kai
Ené Bakos Irén üzente 15 éve
id.Csik József üzente 15 éve
[Törölt felhasználó] üzente 15 éve
Nagyon jó az öszeállítás amit küldtél !Szeretem én is a kaprot használlni ,és a kaporszószt is szeretem,de a kapros túrós pitét azt ki próbálom olyan guszta !El is mentem magamnak e blogot ,köszönöm,hogy elküldted !
Kováts Lajosné üzente 15 éve
Zsóka kedves, nagyon hiányoltalak a remek beírásaiddal együtt.
Jó volt olvasni a hasznos tanácsokat. Köszönöm szépen.
Ja, ha még netán arra is tudsz tanácsot adni, hogy mit tegyek ha tetves a kaprom? Hálás lennék érte.
Köszönöm.
[Törölt felhasználó] üzente 15 éve
[Törölt felhasználó] üzente 15 éve
Zsóka
Nagyon köszönöm, nagyon jó és hasznos összeállitást készitettél. Szeretem a kaprot, kedvencem a kaporszósz, és persze a mama készitette kapros turóslepény.
Skorán Ottóné üzente 15 éve
Szép estét Mindenkinek!
Zsókám! Nagyon közönöm ezt a kimerítő ismertetőt! Én minden káposztás ételbe rakok nagyon kevés kaprot, télen-nyáron használom, frissen, szárítva, fagyasztva is. A lucskos káposztából pedig nem hiányozhat!