Varróné Juhász Judit üzente 17 éve

Köszönöm Ágikám, az "ennivaló blogpostát" :):):)
Nagyon finomságos dolgokat mutattál be nekünk...
Szép délutánt kívánok! Sok puszi!

Válasz

Baksáné Sztanó Mária üzente 17 éve

Köszi a sok jó ötletet. Nekem a tojással töltött csülök tetszik a legjobban. Fantasztikusan nézhet ki felszeletelve.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 17 éve

Köszönöm e tippeket ,már enném is a sonkát !

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 17 éve

A sonkamaradékból sonkás "batyukat" szoktam sütni. Ez egyfajta sörtészta, de lehet leveles tésztába is tölteni. Nagyon finom!

Válasz

Mohácsiné Zsóka üzente 17 éve

Köszönöm a tippeket, én a húsvéti sonka maradékából sonkás kockát is szoktam készíteni.Nagyon gusztusosak a képeid!

Válasz

Becsei Ferencné üzente 17 éve

Köszönöm a sokféle tippet. Nagyon ínycsiklandozó már az olvasása is.

Válasz

Tóth Zoltánné Erika üzente 17 éve

köszönöm a tanácsokat

Válasz

Demeter Klára üzente 17 éve

Ínycsiklandozóak ezek a képek!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 17 éve

Igen több féleképpen lehet sonkát főzni én savanyú káposztával szoktam csinálni és a levében hagyom is kihűlni
aztán másnap rakott kápszta készűl belőle.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 17 éve

Máris összefutott a számban a nyál. Jó "kímélő" étek, de nagyon szeretem.

Válasz

Rné Magdi üzente 17 éve

Jót tippeknek mindig nagyon örülök.
Kellemes ünnepeket kívánok!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 17 éve

Köszönöm a sok hasznos tanácsot.
Általában kötözött sonkát szoktam főzni, és a levében később a tojásokat. Most adtál egy-két új ötletetet, igyekszem hasznositani. Kellemes húsvéti készülödést kivánok !

Válasz