Hegel Zea üzente 7 éve

Ez a Netwörk? mire idejutottam nade :)

Háát 2010 től igencsak eltelt pár év de mindig akad ujszülött és egy ujszülöttnek minden uj. Igaz nem egészen de a régebbi kiadások erről az "isteni" teremtésekről kicsit nagyon hézagos volt.

Kérdések melyek felmerültek bennem:
1: honnan akkor az a sok rassz. Egy 1965 földrajzi atlasz végén vagy 20-30 különböző arcu rassz volt illusztrálva.

2,Ha az istenek Enlil és Enki Ninhurság fekete haju embert teremtettek mitől lett szőke fehérbörü kék, szürke zöld szemü? ferde szemrésű vagy kerek?

3, Akkor az az afrikai 1 nőtől való teremtés is megbukott(Lucy) pedig erőlködnek azon is de nagyon.

4, és végezetül állitólag a plejádokról és a sziriuszról is jöttek hasónló besegitésekkel (Kaltes asszony Arvisura/Árviz úra?)és fiai szintén földi nőkkel háltak.

És végül ha 1 fajta lett volna a teremtésnél akkor a változatosság hogyan jött létre az A, B, AB, 0 vércsoportok és azok alfajai a külsőségekről mint emlitettem fent nem beszélve...

Viszont nem csodálkozom hogy ahogy a teremtők háboruskodtak a hatalomért ugyan úgy az emberekben is benne van a hatalom mánia....

Mi van Atlantisz és más elsülyedt földrészek emberanyagával?

Köszönöm a igen tartalmas irást, el is mentettem, bár nem vagyok se orvos se más kutató de gyüjtöm az emberiségről főleg a magyarságról szóló hasonló cikkeket mértékadó emberektől. Igen érdekelne kérdéseimre a válasza ha még megnézi :)
Jut eszembe Kiszely sok tanulmányt irt a magyarok alkati adottságairól, figyelem is sokszor a leirtak alapján az embereket és látom a feketék koponyája hátrefelé nyujtottabb ming az europai pedig felfelé, vagy gömbölyü ezt főleg a székely anyósaimnál ápolás közben figyeltem meg. Tehát a csontozat ha földrajzilag változik is táplálkozás miatt mégis ilyen erős eltérések mint a rasszok nekem még 40 ezer év távolságával is????

Üdvözletem :