Megyeri Edit üzente 14 éve

Először is csodálatos volt a Wass Albert idézet, amit nagyon köszönök. Ám ezt a kis kedves történetet nem csak ide, hanem minden egyes családnak, szegénynek és gazdagnak megmutatnám.
Nem pénz kell a boldogsághoz - és főleg nem a gyerekeknek - hanem a család; édesanya-édesapa-gyerek kapcsolat, legyen kire felnézni, legyen kit tisztelni, és ici-pici apró örömöknek örülni. Hogy ez a kisfiú is rájött, hogy nem számítógép, kocsi, és két agyondolgozott szülő kell a boldogsághoz, ennek különösen örültem, mert sajnos az élet egész mást mutat, és a mostani gyerekek közül nem igen tudnak annak örülni, hogy mondjuk a Berci disznónk megellett, és milyen jó, hogy lesz kis malac, és hogy hány tojást tojt édesanyánk kedvenc tyúkja, és milyen csodálatos érzés, amikor saját kezünk által terem meg a zöldség, gyümölcs a kertben, és ilyen más íze van még a krumplinak is, amit mi magunk ásunk ki.
Tehát ez a kis történet, egy nagyon jól kiragadott életdarabka, melyet tetőz a falu esti csillagok ragyogása, a tó partján a békák kurutyolása, és a tücskök édes zenéje.
Köszönöm Mária, hogy ezt az kis szemelvényt megosztottad velünk, és