Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Ági blogja - 2008. január

Február 3. - Balázs napja

Szent Balázs püspök a legenda szerint egy özvegyasszony egyetlen fiát mentette meg, aki halszálkától fuldoklott. Ezért egyes vidékeken a balázsolást "torkoskodásnak" vagy "toroknyomásnak" is nevezik.

 

network.hu

 

 

Néhány vidéken almát szentelnek ezen a napon, amit késõbb torokfájás gyógyítására használnak. Régebben borszentelést is végeztek Balázs napján, és a Balázs-bor is szentelménynek számított. Az áldás alatt mormolt szavaknak a néphit rendkívüli erõt tulajdonított, ezért a férfiak sokfelé így imádkoztak: "Ments meg uram engem a torokfájástól, a kígyómarástól, de fõleg a rossz asszonyoktól".

Címkék:

Utolsó hozzászólás

ROZS SÁNDOR üzente 16 éve

RÉGI EMLÉKEKET HOZOL VISSZA KÖSZI:

Tovább 

 

network.hu

 A MEDVE

A medve igen otromba állat, különösen a lába nagy, ami elárulja, hogy nem elõkelõ származású. Természetesen többféle medve van, amint az általában többféle állattal így van. Van barnamedve, mosómedve, erdei medve és fehér medve, az utóbbit jegesmedvének is hívják. A medve vegyes táplálkozású állat, ami azt jelenti, hogy húst is eszik, meg növényi táplálékot is, néha csemegéül az állatkertben be-bekap egy-egy, a ketrecébe benyúló emberkezet, de errõl a táplálékáról lassanként egészen leszoknak a nyúlkáló emberek.

Címkék:

Utolsó hozzászólás

Demeter Klára üzente 16 éve

Ügyes volt Ági, csak azt felejtetted ki, hogy a medve szereti a málnát, meg a mézet, ami nagyon fontos, különösen az ő szempontjából! Ebben szintén hasonlít az emberre, még a morgos öregemberre is.

Tovább 

 

 network.hu

 

 Február régi magyar (katolikus) neve Böjtelõ hava, jelezvén a farsang utáni és húsvét elõtti idõszakot. A meteorológusok Télutó-ként tartják számon, a régi Székely-Magyar naptár szerint Jégbontó havának nevezik, eleink pedig (az Avisura szerint) Szarvastor havának nevezték februárt. A Nap a Halak jegyébe lép.

 

 

Február a rómaiaknál a legõsibb idõkben az utolsó hónap volt, záró napja pedig Terminus, tehát a végzés, a befejezés ünnepe.

Címkék:

Utolsó hozzászólás

Tetszett!

Tovább 

"A magány is - mint minden más -, csak addig csábító, amíg nem kényszer. Ahhoz, hogy az ember vidám gyalogos legyen, okvetlen szükséges egy pár jó ló vagy autó a háttérben, s ahhoz, hogy vidám magányban éljen, okvetlen szükséges a lehetõsége, hogy akkor lép ki belõle, amikor akar."

network.hu    

"Minek piszkálni a holnapot, a jövõ évet és távoli tekervényeit az életnek? Elégedjünk most meg azzal, ami van, melegedjünk tüzénél, amíg lehet, kaparjuk ki hamujából, ami édes és élvezhetõ, a többit pedig hagyjuk az enyészetnek, mert arra való."

network.hu    

"Jól tudom: a fényt a szemem itta, a dalt a fülem fogta, a simogatást a kezem érezte, szép utakon a lábam vitt, és a gondolatok a fejemben születtek, mint az ég távoli villódzása, de mindezt a szívem gyûjtötte össze, és belõle lett minden, ami Szeretet."

network.hu

"A erdõ beszélt hozzám, mert az erdõ beszél ahhoz, aki ismeri: jeleket ad, üzen, kitárja magát, csak meg kell érteni.

Címkék:

Utolsó hozzászólás

Rné Magdi üzente 16 éve

Köszi szépen!

Tovább 

network.hu

 

Élt egyszer egy öregember, aki egy kicsi faluban lakott. Bár szegény volt, mégis mindenki irigyelte gyönyörû fehér lova miatt. Még a király is megkívánta az öregember kincsét. Az emberek jó pénzt megadtak volna a paripáért, de gazdája mindig visszautasította: ? Ez a ló nem pusztán egy ló számomra ? mondta az érdeklõdõknek ?, hanem egy személy. Hogy adhatnék el egy személyt? Õ a barátom és nem a tulajdonom. Hogy adhatnék el egy barátot? A férfi szegény volt, a kísértés pedig igen nagy, de nem volt hajlandó megválni a lótól.

Címkék:

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 16 éve

Nagy igasság!

Tovább 

network.hu

 Soha nem lenne szabad úgy megbántani valakit, hogy abból lelkiismeret furdalásod legyen..A lelkiismeret furdalás, a másiknál a szenvedés fokát jelenti....Soha nem lenne szabad úgy lefeküdni, hogy haragszunk a másikra, vagy netán, magunkra, mert jogtalanul bántottuk meg a másikat....és nem tudunk bocsánatot kérni.. kisimult lélekkel, a harag felszabadításának, tovaszállásának könnyûségével hajsd a fejed kedvesed vállára...Ez kötelezõ kellene. hogy legyen, mindenki számára...Soha nem szabad megsérteni valakit, pláne, ha õ a közeli barátod, szerelmed, szeretõd...ez a sértés elmúlik, de a heg ottmarad...a lelkében, a lelkünkben..Soha nem lesz már olyan, mint "újkorában"..Soha nem szabad, hogy büszkeségünk felülkerekedjen a józan ítélõképességünkön, és büszkeségbõl haragot tartsunk!Ez bûn, és azon kívül, tapintatlan, primitív dolog...nem beszélve arról, milyen káros a lelkünknek, a másik lelkének...Az lenne az üdvös, ha mindenki belátná a hibáit és tanulna belõle....nem lenne szabad, hogy szaporpodjanak folyamatosan, mert egyszer csak olyan sok lesz, hogy elveszünk benne, és hiába akarunk szabadulni belõle, feladva már a maradék büszkeségünket is, örökre fogva tart.

Címkék:

Utolsó hozzászólás

Baksáné Sztanó Mária üzente 16 éve

Különös, hogy már megint, szinte egy időben történik hasonló dolog mindkettőnkkel.
Nekem nagyon nehéz volt mert a büszkeség és a makacsság igen nagy úr, s bizony sokszor egy jelentéktelen, vagy félreértett (de kimondott szó, mondat) igen lehetetlen helyzeteket tud teremteni. Amelyekből azután igen nehéz kikeveredni anélkül, hogy valamelyik fél ne kezdeményezzen.
Én eddig úgy gondoltam, hogy annak kell ezt megtennie, aki szerintem hibázott! (Vannak azonban helyzetek, amikor a félreértés okoz bajt, s akkor bizony több idő szükségeltetik arra, hogy valamelyik fél elszánja magát - feladva büszkeségét).
Egy biztos, hihetetlenül jó érzés, ami utána következik.
EGYETÉRTEK :)

Tovább 

network.hu

 A sikló halála


A kis Johnny hét éves volt, és mint más korabeli fiúk, nagyon kíváncsi.Más fiúktól sokat hallott már az udvarlásról, és érdekelte, hogy ez mit is jelent, és hogyan is folyik. Egy nap megkérdezte az édesanyját, aki ahelyett, hogy elmagyarázta volna, arra kérte a fiát, hogy egy este bújjon el a függöny mögött, és maga nézze meg, hogy hogyan udvarolnak a nõvérének.

Johnny el is bújt, másnap pedig elmesélte, hogy mit látott:
- A nõvérem, és a fiú egymás mellett ültek, és csendben beszélgettek, aztán egyszer csak lekapcsolták a villanyt.

Címkék: csak felnőtteknek!!!!!

Utolsó hozzászólás

Mohácsiné Zsóka üzente 16 éve

Köszönöm, aranyos történet. ;-)

Tovább 

 Január 21 ? Ágnes napja

Jelentése szent, tiszta, szemérmes, szûzies. A középkorban a latin agnus (bárány) szóval azonosították, a hasonló hangzás és a bárány jelképes jelentése alapján. Ágnes szimbóluma ugyanis a bárány, Ágnes napján szokta a pápa a bárányokat megszentelni.

 Szent Ágnes - Budapest, Belvárosi Szent Mihály-templom (Fotó: Legeza                         Dénes István)

Ágnes, keresztény szûz mártír a legrégebbi idõktõl tisztelt szentek egyike. Az írások már a IV. sz. utolsó harmadában említik a nevét, ám, ha eredetileg élõ alak volt is, valódi kiléte ma már földeríthetetlen.

Címkék:

Utolsó hozzászólás

Demeter Klára üzente 16 éve

Nagyon boldog névnapot kívánok!

Tovább 

network.hu

 A sánta kiskutya

Egy kutyatenyésztõ hirdetést adott fel és plakátokat rakott ki, mivel 9 kölyökkutyája született. Az érdeklõdõk csak úgy özönlöttek, mivel nagyon jó hátterû kutyák kölykeirõl volt szó.
Egyik nap jött egy kisfiú.
? Csókolom, bácsi! Van egy kis gyûjtött pénzem, mert már nagyon régóta szeretnék kutyát. Meg szabad néznem õket?
? Természetesen. Gyere velem hátra, most éppen a házukban vannak, de kihívom õket, ? válaszolta a tenyésztõ.

Címkék:

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 16 éve

Szívbamarkoló történet.

Tovább 

12 éves fiú késelt. Büntetlenül...

Egyik este épp a híreket néztem a tévében, és az egyik riport mély döbbenetet váltott ki bennem. A hír a következõ volt röviden: Egy 12 éves román állampolgárságú kisfiú késsel megszúrt egy 15 éves fiút az mp3-lejátszójáért, a Blaha Lujza téren. A fiút megtalálták, bevitték a rendõrségre, ahonnan kiengedték, kiskorúságára hivatkozva, hiszen nem büntethetõ. Így egy otthonba került, ahonnan megszökött. Nem volt nehéz dolga, ugyanis az otthon lakóit különbözõ kirándulásokra, rendezvényekre szokták vinni, ahová a fent említett fiút is vitték, mondván, nem korlátozható személyi szabádságában, pláne, hogy külföldi állampolgárságú.

Címkék:

Utolsó hozzászólás

id.Csik József üzente 16 éve

Szervusztok!
Mi szépen írogatunk egymásnak
szebbnél szebb gondolatokat,az illetékesek haza zsúpolják a gyereket és hipp-hopp lehet,hogy megint itt van,már a Blahán.
Az esetleges védtelenek, ott vannak min valamelyik nap,mókus kerék körbejár.Ezt nem kerülgetni kell hanem igenis azonnali szigorú törvényhozás, de nem megvárni a kényelmes tavaszt,hanem ha kell hívják össze a sürgős Parlamenti bizottságot, és cselekedjenek az Igen tisztelt Törvény alkotóink.Ez egyszerűen ész bontó ami a fiatal bűnöző gyerekek meg engednek maguknak,a hiányos törvényeinket kihasználva.
Ha tudjuk,hogy hiányosak a e területen a törvényeink ,miért nem pótoljuk (oly nehéz egy kiigazítást meg alkotni,vagy e-hez is különböző egyettértések sokasága szükségesek?)
Ha igen akkor gondoljanak bele az érintett Törvényalkotói,a saját hozzátartozóik is sétáltatnak a Blahán épp akkor amikor esetleg ez a bűnöző gyermek épp ott ténfereg...!Gondolom ezt mégsem kellene megvárni.

Tovább 

Sötétedett. Mint óriási, puha paplan ereszkedett lassan alább a homály. Beborította a szobát, a megszokott tárgyak furcsa, ismeretlen formát öltöttek, körvonalaik elmosódtak, árnyékuk deformálódva egyre nyúlt, és nyúlt, míg szét nem olvadtak, eggyé nem váltak a mély-fekete sötétségben.

Az ablak elõtt álltam, gondolataimba merülve. El-elrévedezõ tekintetem a messzeségben várta a horizonton lebukó napkorong utolsó, búcsú-sugarait. Néma nyugalommal tûrtem, hogy a csend rám telepedjen, majd lassú mozdulatokkal behúztam a sötétítõfüggönyt.

Címkék:

Utolsó hozzászólás

Demeter Klára üzente 16 éve

Kétszer is elolvastam, hogy minél jobban megértsem. Nagyon szép fogalmazás!

Tovább 

   Január 13. ? Veronika napja

 

Sokhelyütt errõl a napról azt tartják, hogy az év leghidegebb napja.

 network.hu

Január 17. ? Antal napja  

Remete Szent Antalnak és Páduai Szent Antalnak az ünnepe. Remete Szent Antal régen a beteg emberek és állatok védõszentje volt. Páduai Antal pedig az orbáncosok (erõs fájdalmakkal járó bõrbetegség) védõszentje. A hiedelmek szerint ezen a napon az orbáncos beteget meg lehetett gyógyítani, ha három Antal nevû ember megállt az ágya mellett, s ott elszívva egy-egy pipadohányt a betegre fújja a füstöt.

Címkék:

Utolsó hozzászólás

István Halhóber üzente 16 éve

Szerencsére ez a mai napra nem érvényes.

"Sok helyütt erről a napról azt tartják, hogy az év leghidegebb napja.,,

Tovább 

Nem tehetek róla, de nem bírom elviselni a szerencsétlen, lecsúszott emberek látványát...No nem azokét, akik azért kéregetnek, hogy utána a legelsõ kocsmában leigyák magukat, és utána az utca kövérõl a saját piszkukból még felállni sem bírnak. Ma oda jött hozzám egy hajléktalan...újságot árult. Szánom azokat is, akik kéregetnek, de azokat, akik tesznek valamit a létfenntartásukért, becsülöm. Õszintén! Nem lehet könnyû éhesen, átfagyva, napról-napra erõt venni magukon, hogy ne adják fel......

Címkék:

Utolsó hozzászólás

Demeter Klára üzente 16 éve

Azt hiszem, többünkkel megtörtént már, hogy csak egy hajszál választott el a hajléktalanságtól. Minden hónapban keményen megküzdünk a számláinkkal, majd felsóhajtunk, egy pillanatra, mert másnap már újból jönnek a "pénzes levelek" s kezdődik minden elölről.

Tovább 

network.hu

 Egy idegen napszálltakor a néptelen Mexikói tengerparton kószált. Séta közben észrevett egy másik férfit a messzeségben. Közelebb érve látta, hogy az odavalósi illetõ fáradhatatlanul hajladozik és valamit a vízbe dobál.
Miután még inkább megközelítette, megállapította, hogy a mexikói a dagály által a partra mosott tengeri csillagokat szedegeti össze és egyenként visszahajítja õket az óceánba.
Barátunk elképedt.
- Jó estét uram! - Szólította meg a férfit-, azon tûnõdtem, hogy min fáradozik itt.

Címkék:

Utolsó hozzászólás

Baksáné Sztanó Mária üzente 16 éve

Hát nagyon jó lenne, ha az emberek mindegyike így gondolkodna. Ha tudomásul vennénk, hogy mindent nem tudunk megoldani, mivel nem vagyunk tökéletesek, DE JÓ LENNE, HA MINDENKI TÖREKEDNE RÁ!
Sajnos az emberek többsége lusta, közönyös és csak szövegelni tud. Igen sokan még a minimális fáradságot sem veszik, tegyenek valami olyat, amely nem a saját közvetlen boldogulásukat szolgálja.
Bizony kis hazánkban nem feltétlenül a technikát kellene fejleszteni, hanem a fejekben kellene rendet tenni.

Tovább 

network.hu

 Az ajándékozás a világ egyik legcsodálatosabb dolga!
Csodálatos látni a boldog arcokat, csodálatos úgy ajándékozni, hogy mosolyt csalsz a másik arcára, szemébe. Fõleg, ha tudjuk, hogy mivel, s hogyan ajándékozzuk meg a másikat.
Nem az értéke számít, hanem a pillanat, az, hogy gondoltál rá. Sokszor úgy ajándékozunk, hogy nem tárgyban jelenítjük meg, hanem csak egy mosolyt küldünk, csak olyat teszünk, ami azt a másik embert boldoggá teszi. Küldünk egy szép üzenetet, felhívjuk telefonon.

Címkék:

Utolsó hozzászólás

Baksáné Sztanó Mária üzente 16 éve

Erről eszembe jut, hogy mennyire tudok örülni azoknak az ajándékoknak, amelyeken látszik, hogy a folyamatos odafigyelésből születnek. A lányom általában ilyenekkel lep meg. Megjegyzi, hogy a hétköznapok során mikre szoktam azt mondani, hogy tetszik: pl. most karácsonykor is egy olyan CD-t írt nekem, amelyen az egyik ilyen kedves énekes dalai vannak, s olyan könyvet ajándékozott, amelyet ő töltött le, nyomtatott ki és kötött be, fűzött össze, melyre valamikor azt mondtam, hogy szívesen elolvasnám.

Tovább 

 

 Esõ utáni ragyogásban, pipacsmezõn vittek lépteim. Az elsõ pipacsot - kis lelkifurdalással- csak megszokásból téptem le. Gyûrött szirmait kisimítottam, csupa tûz volt az egész elröppenni készülõ, lázadó, szerelmes virág. Csupa tánc, csupa eskü, fogadalom, sikoltó, finom, szemérmes gyönyör...
Nekiiramodtam a piros-zöld mezõnek, körbe-karikába röppentem, pogány táncot lejtve, csak úgy hullottak a vérvörös szirmok minden mozdulatomra, majd a rét szélén, a kéklõ búzavirág és a vadárpa kalászai mell
ett, hanyatt dobtam magam a magas fûben.

Címkék:

Utolsó hozzászólás

Mohácsiné Zsóka üzente 16 éve

Nagyon szép, köszönöm.

Tovább 

Alig ért véget a karácsony és a szilveszter, máris itt az újabb ünnepi idõszak, a FARSANG.
Amikor a feje tetejére áll az egész világ, amikor felszabadulnak a tabuk, és elszabadulnak az indulatok. Itt a vigasság, a bolondozás, nagy evés-ivások, maskarádék ideje.

network.hu

?Február ama furcsa hónapok közé tartozik, amelynek egyik felében bakkecske-léptekkel járunk, nem szégyellünk semmit, amivel jókedvünket megmutathatnánk; ellenben a hónap második felében szokás szerint hamut hintünk homlokunkra, sok szánom-bánással kezdjük hamvazószerdán a hat hétig tartó böjtöt, amelybõl majd a húsvét fog megváltani.? ? foglalta össze nagy írónk, Krúdy Gyula a farsang lényegét. 

network.hu   network.hu

A farsang vízkereszt napjával kezdõdik és a húsvét vasárnapot megelõzõ 40 napos nagyböjt kezdetéig tart.

Címkék:

Utolsó hozzászólás

Baksáné Sztanó Mária üzente 16 éve

Én ugyan, ha megemberelem magam, nagyon finom farsangi (szalagos) fánkot tudok sütni, de egyre inkább aggódom amiatt, hogy ezek a hagyományok a mai fiatalok körében már nem igazán működnek. Talán csak olyan helyeken, ahol hagyományörző klubokat alakítanak. Sajnos már a jelmezbálok sem igazán keltik fel az ifjúság figyelmét.

Tovább 

 A bibliai hagyomány:

Az egyik legrégebbi egyházi ünnep vízkereszt napja. A háromkirályok napja. Ekkor emlékezik meg a keresztény egyház a napkeleti bölcsekrõl és Jézus megkeresztelkedésérõl. Ezen a napon szentelik meg a vizet. Innen ered az ünnep elnevezése is.

Shakespeare is megemlékezett január hatodikáról, vagyis ahogy a katolikus hagyományban hívják, vízkeresztrõl. A mai napon kezdõdik meg a farsang, a vigasságok, falusi disznótorok ideje. Persze az igazi tradíció szerint ma kerül sor a karácsonyi asztal megbontására és a karácsonyfa leszedésére is.

Címkék:

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 16 éve

Köszönöm a kedves leírásodat, hát bizony már sok helyen milyen messze vannak a hagyományok. Nekem, ahogy olvastam cikkeidet gyerek koromat idézte elő.. Szép hagyomány volt.
Puszillak sok szeretettel és hozzál még sok ilyet és hasonlót nekünk....

Tovább 

 Volt egyszer valahol egy rátarti teáskanna. Majd felvetette a büszkeség, mert finom porcelánból égették, mert hosszú csõre és széles füle volt, méghozzá elöl a csõre és hátul a füle. Ez egész ritka dolog, emlegette is a teáskanna, hacsak tehette. Hanem a födelérõl nem beszélt soha. Tudta, mért nem: a födele törött volt, s ha megragasztották is, csorba maradt. Minek beszéljen hát az ember a hibáiról, mikor azt úgyis megteszik helyette mások? A csészék, a tejszínes kancsó meg a cukortartó - a teáskészlet többi tagja - úgyis többet gondolnak csorba födelére, többet is beszélnek róla, mint szépen ívelõ fülérõl és pompás csõrérõl.

Címkék:

Utolsó hozzászólás

Demeter Klára üzente 16 éve

Fontos, hogy az ember minden körülmények között megtalálja a hivatását. S akkor bele tud törödni a sorsába, sőt, még büszke is lehet rá.

Tovább 

img201/2186/rzselngtq2.jpg

 

Szeretem a tüzet nézni. A tûz örök rejtelem és jólesõ melegség. Aki a tüzet nézi, annak a lelke megcsöndesül; valami édes félálom szállja meg ? édes félálom: nyugodalom. 

 

A tûzben történetek vannak. Mesehangú és mesének illõ színes történetek, amiknek se eleje, se vége nincsen, hanem minden rend nélkül egybefolyik egyik a másikkal. Az ember nem tudja, valóban megtörténtek-e, vagy csak álmodja õket.

 

De ilyenkor mindegy is az. A lángok játszanak a tûzben.

Címkék:

Utolsó hozzászólás

Demeter Klára üzente 16 éve

Nagyon szép ez az írás, köszönöm!

Tovább 

 

 

 

 

 Az év utolsó napján mindig fogadkozunk. Elhatározzuk, hogy átalakítjuk életünket, felhagyunk káros vagy másokat bántó szokásainkkal. Ugyanakkor ilyentájt mindenki félreteszi a reformkonyha ételeit... A nagy családi ebédek-vacsorák idején mindannyian hajlamosak vagyunk arra, hogy többet együnk-igyunk a kelleténél. Nem figyeljük az elfogyasztott kalóriákat, engedünk a csábításnak, s mindenfélét összevissza eszünk. A mértéktelen étel- és italfogyasztástól pedig gyomorpanaszaink lehetnek, és hányingerünk is kerekedhet...

Címkék:

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 16 éve

Mennyi természetes módszer van a bajokra !Tanulságos volt számomra,nekem is többször vannak emésztési proglémáim,köszönöm.

Tovább 

Az ókori Rómában március elsejével kezdték az évet. Január elseje a Julius Caesar-féle naptárreform után vált évkezdõ nappá, melyet Janus tiszteletére nagy ünnepségekkel, lakomákkal és ajándékozással ünnepeltek meg. A keresztény egyház éppen ezért e napot Krisztus körülmetélésének ünnepévé tette. Magyarországon az egész középkoron át az év kezdetét karácsonytól, december 25-tõl számították. A január elsejei évkezdet a Gergely-féle naptárreform (1582) óta vált általánossá, véglegessé 1691-ben, amikor XI.Ince pápa (1676-1689) tette meg e napot a polgári év kezdetévé.

Címkék:

Utolsó hozzászólás

Baksáné Sztanó Mária üzente 16 éve

Milyen jó lenne, ha nem vészne kárba ez a sokféle népszokás!
Egyébként azt hiszem, hogy vannak olyanok, amelyek pl. az időjárással kapcsolatosan bizony mára már nem igazán megbízhatóak, hiszen hihetetlen változások történnek mostanában.

Tovább 

 

 network.hu

 Már túl vagyunk a számvetések napjain.
Van, akinek a páros, és van, akinek a páratlan évek a jobbak, de egy páros év is páratlanul rossz tud lenni.
Én tudom, hogy nekem a 2007-es év milyen volt.
Egy miatt biztos rossz: ez is elmúlt...
Történt egy sor jó dolog, épp úgy, mint rossz, de rájöttem: nem is akarok összegezni semmit, minden úgy volt jó, ahogy volt! Mindennek úgy kellett történnie, ahogy történt.
A nagy leltárt úgyis akkor készítjük el, amikor eljött az ideje...

Címkék:

Utolsó hozzászólás

Demeter Klára üzente 16 éve

Neem nagyon szép volt a 2007! Megszületett a harmadik kis unokám! Remélem, a 2008 is hoz majd valami szépet és jót. Ezt kívánom Nektek is!

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu