Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Közel 22 éve, hogy a Dallas sorozat apropóján megismerkedtem a whisk(e)yvel , köszönhetően Jockey Ewingnak és persze a whisky iránt fogékony haveroknak.

Igaz akkor még csak a Club 99, a VAT 69 és a csehszlovák King Williams volt a honi piacon elérhető. Aztán összefutottam Sétáló Jánossal és a Chivas testvérekkel, majd Grant kapitánnyal és a Tullamore  harmatával.

 

Ezen találkozások sejtették számomra,hogy más irányt kell találnom a pálinka helyett. Az igazi áttörést a szarvasvölgyéről érkezett Glenfiddich és a "szép völgy a széles öbölben" fedőnevű Laphroaig kóstolása eredményezte. Ekkor dőlt el, hogy whisky kedvelő és gyűjtőként igyekszem a csalaádom mellett teljessé tenni az életem, kihagyva a kisállatokat és egyéb macerás kedvteléseket.

 

Évek óta gyűjtöm és kóstolom a különleges single maltokat , tagja vagyok a magyarországi whisky egyesületnek is. Az egyesületi évek alatt fogalmazódott meg bennem, "hogy ha egyszer sok pénzem lesz felülők a repülőre", helyett nyitok egy olyan bárt, ahol a magyar embereknek is lehetősége nyílik a vendéglátóhelyeken ismert 8 alap whisky mellett igazi különlegességeket is megkóstolni.

 

Számos ismerőst és barátot megfertőzve az "Élet víze" rajongókként Skóciát is több alkalommal megjárva 2011.-re a bolygók együttállása eredményeként eljutottam oda, hogy barátommal közösen a hobbinkat újraértelmezve beindítottuk a Drink Island Whisky Bárt, ahol jeleneleg már több, mint 120 féle whiskyt lehet helyben megkóstolni és közel ugyanennyit lehet megvásárolni!

 

Rendszeresen tartunk whisky kóstolókat és bemutatókat vendégeink és barátaink, valamint a whisky rajongók számára. Ha valakit igazán érdekel a világ egyik legismertebb itala, akkor ez az a hely, ahol megismerkedhet az "Élet Vizével" és remélhetőleg a rajongójává válljék.  

 

A whisky Klub új tagjaként várom mindenki hozzászólását a whisk(e)kről a lepárlókról, eddigi tapasztalatokról, kinek mi a kedvence, mi volt az eddigi csúcs whisky amivel találkozott!

 

Üdv mindenkinek!            Slainté!

Máté József

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu