Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

 

Le fog esni az állad az ajánlatomtól! Itt te is akadályok nélkül tudsz pénzt keresni!

 

 


Üdvözöllek!

A mai blogban szeretném neked bemutatni az üzletet, amivel négy hónappal ezelõtt kezdtem el foglalkozni. Bebizonyítom neked, hogy itt tényleg nincs veszteni valód. Olvasd végig a blogomat, és add meg magadnak az esélyt, hogy Te is sikeres légy.

Ha már Te is végeztél online, otthonról végezhetõ munkát, de nem lettél sikeres abban, nem biztos, hogy Te voltál a hibás. 

Ha a feltételek nehezek voltak és rengeteg akadály gördült eléd, mint például a havi kötelezõ vásárlás,vagy a kötelezõ havi díjak. Ezek a tényezõk jelentõsen lekorlátozzák a siker lehetõségét és ezeket a korlátokat csak néhányan tudják átugrani.

Hiszen ki akar fizetni addíg, amíg Õ maga nem keres az üzlettel pénzt?

  • Itt nincs visszahúzó erõ, ami téged megakadályozna abban, hogy elõbb-utóbb sikeres légy, és megtudd teremteni magadnak és családodnak a vágyott életet.
Itt semmi sem kötelezõ, nem kell vásárolj minden hónapban a cégtõl, nincs havi díj, biztonságosan és akadályok nélkül tudsz pénzt keresni.

Ez még nem minden! Ennek a projektnek az új üzletága egy olyan lehetõséget kínál mindenkinek, ami még online marketinges munkában ebben a formában nem volt.

Ez pedig a webáruház projekt, ahol hálózatépítés nélkül is pénzt lehet keresni, de ha Te hálózatépítõ vagy és még sikeres is voltál benne akkor igazán gazdag lehetsz, semmi túlzás nélkül!

Lehet egy olyan webáruházad, amiben körülbelül 100.000 termék van, A-Z-ig mindent megtalálsz benne.

A termékek ára a legkedvezőbb lesz a vásárlók számára és lényegében neked csak az lesz a feladatod, hogy a webáruházat megismertesd az emberekkel és reklámozd a termékeket, ezzel vásárlást generálva.

Minden sikeres eladás után, ami rajtad keresztül történik Te jutalékot kapsz.

Nézz körül itt! https://004tlt.zamnia.com/

network.hu

Ha egy kicsit ezzel elkezdesz foglalkozni – és itt most nem a hálózatépítésrõl írok – hanem, hogy egyszerūen csak reklámozod a webáruházad és a benne lévõ termékeket, gondolj csak bele, hogy milyen forgalmat tudnál csinálni, mondjuk az ünnepekkor, karácsonykor, vagy blackfriday napján.

 

Elképesztõ bevételre tehetsz szert, nagyon könnyū munkával. 

Ha pedig hálózatot építesz, akkor több mélységbõl, egészen pontosan akár 8 mélységbõl fogsz tudni jutalékot kapni, más webáruházak forgalmából is. 

Akarsz Te is egy webáruházat, ami egy nagyon jól jövedelmezõ extra kereseti forrás lesz számodra, vagy akár a munkahelyedet is kiválthatod vele? 

 



 

 

Nehéz rá nemet mondani, igaz?

Ha ez neked még nem elég, mert óvatos vagy es nem akarsz egybõl becsatlakozni, akkor mondok neked még valamit, ami minden kételyedet eloszlatja. Ez pedig nem más, mint a cég nagyon komoly termékpartnerei.

TESCO, és az OMV engem teljesen meggyõzött, de az Ali Express a világ legnagyobb webáruháza és a Booking.com is a nevét adta hozzá.

A lényeg, hogy ebben az üzletben a befektetett pénzed mindenképpen megtérül, mert a fent emelített termékpartnereinknél a dupláját letudod vásárolni a kedvezmény erejéig.

Kell ettõl több? Nekem nem kellett!

Te se várj tovább, hívj fel bátran,  ha kérdesed van és segítek neked mindenben.

 Még több részletért kattints erre a linkre.

http://www.fxprezi.com/

 

Ha bármi kérdésed van, akkor keress bátran az alábbi elérhetőségeken:

E-mail: mariann630706@gmail.com

Skype: merry637

Telefon:

+3670 381-9216

 



 

Címkék: online munka online vásárlás otthoni munka

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu